Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Κιτ αναβάθμισης Smart TV διαθέτει η Samsung στην Ελλάδα

 
Σημαντικές βελτιώσεις στην λειτουργία των έξυπνων τηλεοράσεών της υπόσχεται η Samsung με το πρώτο Smart Evolution kit που άρχισε να διαθέτει και στην ελληνική αγορά αντί 299 ευρώ. Πρόκειται για το πρώτο κιτ αναβάθμισης Smart TV στα χρονικά, που φέρνει στον κόσμο της τηλεόρασης την πρακτική της αναβάθμισης από τον χρήστη που έχουμε συνηθίσει στον κόσμο των υπολογιστών.
 
Με το Evolution Kit οι κάτοχοι προκαθορισμένων μοντέλων Smart TV της Samsung του έτους 2012 μπορούν να αναβαθμιστούν από τον χρήστη για να υποστηρίξουν νέες υπηρεσίες (Smart Hub) και νέες λειτουργίες χειρισμού (Smart Interaction), χωρίς να χρειαστεί η αγορά νέας τηλεόρασης.
  • Οι Samsung Smart TV του 2012 θα ακούνε και θα βλέπουν
  • TV 75'' που «ακούει», «βλέπει» και αναβαθμίζεται φέρνει στην Ελλάδα η Samsung
  • Οι Smart TV της Samsung F7000, F8000 στην ελληνική αγορά
Με το κουτί αναβάθμισης, οι αναβαθμίσιμες Smart TV της Samsung αποκτούν τετραπύρηνο επεξεργαστή από διπύρηνο, περισσότερη μνήμη και αναβαθμισμένη μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU). Στο κιτ περιλαμβάνεται και το Smart Touch Remote Control 2013, το νεότερο τηλεχειριστήριο των έξυπνων τηλεοράσεων της Samsung που επιτρέπει στον τηλεθεατή να χειρίζεται την τηλεόρασή του και με την φωνή με καλύτερη απόκριση (χάρη στο μικρόφωνο που ενσωματώνεται στο νέο τηλεχειριστήριο) και με νέες λειτουργίες αφής στο touch pad του χειριστηρίου.
 
Το Evolution Kit της Samsung είναι συμβατό με επιλεγμένα μοντέλα Samsung Smart TV του 2012, και συγκεκριμένα για τις σειρές LED ES7000, ES8000, ES9000 και PDP E8000. To kit εγκαθίσταται με την απλή τοποθέτησή του στο πίσω μέρος της τηλεόρασης από τον χρήστη (plug & play).
 
H Samsung Electronics αναφέρει πως το Samsung Evolution Kit ενδέχεται να μην υποστηρίζει κάποιες λειτουργίες στη σειρά 2013 F Smart TV, λόγω hardware (π.χ. το Screen Mirroring). Επιπλέον, με την αναβάθμιση από το 2012 στο 2013 Smart Hub, το Kit ενδέχεται να μην υποστηρίζει κάποια app που είχαν ήδη εγκατασταθεί στην τηλεόραση. Στο Samsung.com θα αναρτηθεί πλήρης λίστα μη συμβατών Samsung Apps.

Δείτε πως γίνεται η εγκατάσταση του Smart Evolution Kit.

Πηγή: in.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...