Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Δίσκος SSD από την Kingston 10 φορές πιο γρήγορος από έναν HDD 7200rpmH Kingston ανακοίνωσε την κυκλοφορία της επόμενης γενιάς της πιο οικονομικής σειράς SSDnOW V. H εταιρεία προτείνει τον KingstonSSDNow V300 ως μία δυναμική λύση αναβάθμισης για καταναλωτές που ενδιαφέρονται για το κόστος και θέλουν να αναβαθμίσουν το desktop ή το notebook που διαθέτουν.

Όπως εξηγεί, ο SSDNow V300 είναι 10 φορές πιο γρήγορος από έναν συμβατικό σκληρό δίσκο στα 7200rpm, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του benchmark PCMark Vantage, Advanced Edition HDD Test Suite στο σύστημα δοκιμής Dell XPS 8500, με Intel H77 Chipset, Intel Core i7-3770 CPU, και 8GB μνήμη.

Ο δίσκος SSD τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή LSI SandForce Flash Storage Processor (FSP) προσαρμοσμένο και βελτιστοποιημένο για την Kingston, μνήμη NAND Flash κατασκευασμένη στην κλίμακα ολοκλήρωσης των 19nm, ώστε να επιτυγχάνει ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής μέχρι450ΜΒ το δευτερόλεπτο. «Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εξαρτήματα της σειράς, ο SSDNow V300 συνδυάζει ποιότητα, απόδοση και χαμηλό κόστος για τους χρήστες που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά SSD ή για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν το ήδη υπάρχον σύστημά τους», υποστηρίζει η εταιρεία.

«Η LSI συνεργάστηκε με την Kingston για να δημιουργήσουν έναν προσαρμοσμένο, υψηλής απόδοσης SSD για την οικονομική σειρά SSDNow V Series», σχολίασε ο Kent Smith, Senior Director of Product Marketing, Flash Components Division, της LSI. «Ο βραβευμένος SF-2281 Client FSPs προσφέρει στους πελάτες της Κingston χαρακτηριστικά enterprise-class και ενισχυμένη καθημερινή εμπειρία computing ειδικά για όσους χρησιμοποιούν SSD για πρώτη φορά».

Η Κingston έχει δεσμευτεί να προσφέρει δίσκους SSD στην καλύτερη δυνατή σχέση τιμής /απόδοσης. Το πετύχαμε για ακόμα μία φορά με τον SSDNow V300 επόμενης γενιάς», σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston Technology στην Ελλάδα. Ο SSDNow V300 είναι η καλύτερη χαμηλού κόστους αναβάθμιση για χρήστες που θέλουν καλύτερη απόδοση για το σύστημά τους. Θα ζήσουν την εμπειρία πιο γρήγορων χρόνων εκκίνησης και κλεισίματος και επιπλέον θα πετύχουν πολύ καλύτερη επίδοση του συστήματός τους όταν έχουν πολλές εφαρμογές ανοιχτές.


Ο SSDNow V300 διατίθεται είτε μεμονωμένα είτε σε upgrade kit το οποίο περιλαμβάνει software για την εγκατάσταση και τα απαραίτητα αξεσουάρ για desktop ή notebook. Ο SSDNow V300 συνοδεύεται από τριετή εγγύηση και την τεχνική υποστήριξη της Kingston.


Πηγη: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...